Recenze na české postapo/sci-fi „Na hraně apokalypsy“

"Na hraně apokalypsy" od Aleše Černého je fascinujícím příspěvkem do žánru české sci-fi. Příběh se odehrává v blízké budoucnosti, kdy svět balancuje na hraně konečného zúčtování, a Černý v něm mistrně propojuje akční a filozofické prvky, čímž vytváří napínavé a zajímavé vyprávění. Příběh není jednovrstvý, a dokonce se v něm střídají pod žánry sci-fi.

Komentáře nejsou povolené u textu s názvem Recenze na české postapo/sci-fi „Na hraně apokalypsy“

„Bor“ volné pokračování českého slasher hororu

Závěrem – Jde o zajímavý příspěvek do žánru hororu v české literatuře, který ukazuje, že i v naší krajině lze vytvořit příběh plný hrůzy, napětí a temných tajemství. Pro fanoušky hororu je "Bor" knihou, kterou si rozhodně nesmí nechat ujít. Osobně musím konstatovat, že Bor byl o trochu zajímavější než předchozí díl Les, a to díky hlavním postavám, které jsou vice a podrobnější vykreslené. Znám jejich přesnou motivaci a vím za čím si jdou. Nechybí brutální vraždy litry krve a sexuální napětí.

Komentáře nejsou povolené u textu s názvem „Bor“ volné pokračování českého slasher hororu

Recenze na český slasher horor „Les“

Pro milovníky hororů a zvláště těch, kteří ocení české prostředí a místní kolority, je Les povinností. Je to kniha, která vás vtáhne do svých stránek a nepustí, dokud nedočtete poslední řádek. Hlubek se tímto dílem potvrzuje jako talentovaný autor, který má schopnost vnést do české literatury svěží a temný závan žánrové tvorby. Osobně bych uvítal více rozvinuté dílo, kde by se více vysvětlil vznik temnoty, jež napadá lidi a mění je ve vražedná monstra. Oceňuji kombinaci mystiky, duchovna a slasheru.

Komentáře nejsou povolené u textu s názvem Recenze na český slasher horor „Les“

Recenze na knihu „Vždycky není navěky“

fantasy_sci.fi_svet Recenze na knihu „Vždycky není navěky“ napsala Janča   💛    03.08.2024  Listovací ukázku komiksu najdete ZDE. Název díla: Vždycky není…

Komentáře nejsou povolené u textu s názvem Recenze na knihu „Vždycky není navěky“

Recenze na unikátní komiks Batman a Joker: Destruktivní duo

"Batman a Joker: Destruktivní duo" je vynikajícím a jedinečným přírůstkem do Batmanových příběhů. Přináší nový a osvěžující pohled na dva ikonické charaktery, jejichž vztah je jedním z nejkomplexnějších a nejkomplikovanějších v historii komiksu. Silvestriho mistrovská ilustrace a napínavý scénář činí tento komiks povinnou četbou pro všechny fanoušky Batmana a Jokera.

Komentáře nejsou povolené u textu s názvem Recenze na unikátní komiks Batman a Joker: Destruktivní duo